Zastupstva
Povratak

Finder zastupstva

Finder d.o.o. je ovlašteni zastupnik i distributer brojnih vodećih svjetskih proizvođača hardvera i softvera, među kojima ističemo LaCie SA Francuska, Primera Inc. SAD, Wacom Inc. Japan.

  Wacom

Vodeći svjetski proizvođač profesionalnih i amaterskih grafičkih tableta u veličinama od A6 do A3 Wide. Grafički tableti najčešća se koristi za prostoručno crtanje (slikanje) na računalu, obradu fotografija i videa, prepoznavanje rukopisa, te CAD. Preko USB priključka podržavaju sva PC i Mac računala.

 

     

  Autodesk
Autodesk je vodeći svjetski proizvođač aplikacija za 2D i 3D dizajn, projektiranje i vizualizaciju u arhitekturi, inženjerstvu, strojarstvu, građevini, proizvodnji ali i u zabavnoj industriji.
Proizvod po kojem je Autodesk posebno poznat širom svijeta je aplikacija AutoCAD koja je još od 1982 godine nezamjenjiv alat za tehničko crtanje i projektiranja na računalu. Osim AutoCAD-a, Autodesk nudi i široku lepezu rješenja za 3D animaciju, 
3D vizualizaciju, simulaciju, specijalne efekte među kojima treba istaknuti aplikacije Maya i 3D Max.

Finder d.o.o. ovlašteni je prodavač svih Autodesk proizvoda iz gore navedenih područja CAD-a, vizualizacije i zabave.
Naša dodatna specijalnost su Autodesk programi za 3D animaciju, video montažu i efekte, kao i ostale aplčikacije za digitalne medije, igre, film i televiziju sa statusom "SILVER PARTNER Media & Entertainment"
     

  Adobe
Adobe Systems Inc. jedna je od najvećih svjetskih tvrtki proizvođača softvera za osobna računala. Smatra se za jednu od najzaslužnijih tvrtki za razvoj i procvat stolnog izdavaštva u osamdesetim godinama, te je temelj revolucije u izdavaštvu koja se danas događa, a medij mu je internet. Širom svijeta zapošljava oko 4,000 ljudi uz godišnji promet od 1.6 milijardi USD. Svakako je najpoznatiji u paleti proizvoda Photoshop, koji već godinama nameće standarde u jednostavnoj i kvalitetnoj obradi fotografija, te pripremi za ispis.
Od 5. prosinca 2005. godine, Macromedia, vodeća svjetska softverska kuća za aplikacije vezene uz rad na internetu, postala je dio korporacije Adobe Systems. Preuzimanjem Macromedije, Adobe je postao uvjerljivo najjači proizvođač softvera za tisak, web i audio/video produkciju.

 Finder d.o.o. ovlašteni je prodavač Adobe softvera sa statusom
Adobe Registered Volume Channel Partner
     

  Apple
Apple Inc. je američka računalna tvrtka sa sjedištem u Silicijskoj dolini u gradu Cupertino, savezna država Kalifornija. Apple je jedna od tvrtki koja je pomogla pokretanju revolucije u osobnim računalima (PC) u kasnim 70. godinama 20. stoljeća, najprije računalima Apple I i Apple II, te kasnije sa Macintosh obitelji računala. Apple je tvrtka poznata i po mnogim inovacijama na polju softvera i hardvera, vrhunskom dizajnu, MP3 uređajima iPod te odnedavno i po revolucionarnom iPhone-u. Apple također proizvodi i operativni sustav za svoja računala Mac OS X, kreativni softver iLife te profesionalni audio video softver Final Cut Studio i Logic Studio. 

Finder d.o.o. ovlašteni je prodavač Apple proizvoda sa statusom
Apple Authorised Reseller
     

  FileMaker

FileMaker, Inc. je podružnica Apple Inc. i osnovana je 1998. Više od 10 milijuna licenci FileMaker softvera je prodano širom svijeta, a o njegovoj popularnosti dovoljno govori podatak da ga koristi 49 od top 50 sveučilišta u SAD-u.

FileMaker je svjetski lider u proizvodnji multiplatforme baze podataka i pripadajućih softverskih alata za razvoj aplikacija namijenjenih ne samo klasičnim stolnim i prijenosnim računalima, već i novim tabletima i pametnim telefonima.

FileMaker je iznimno jednostavan za programiranje i korištenje, neovisno o platformi na kojoj se koristi. Zajedničke aplikacije mogu se putem računalne mreže ili interneta  istovremeno koristiti na Windows, Apple Macintosh, iPad i iPhone uređajima.
Milijuni poslovnih korisnika i individualaca, malih poduzeća, edukacijskih ustanova, vladinih institucija, najuspješnijih poduzeća na svijetu upravlja sa svojim projektima, ljudima i sredstvima pomoću FileMaker baze podataka.
FileMaker se koristi od najjednostavnijih projekata tipa adresara ili kataloga slika, koje individualni korisnici mogu razviti ili doraditi sami temeljem dostupnih besplatnih predložaka, do izuzetno složenih poslovnih aplikacija ili sučelja za velike poslovne softverske sustave bazirane na SQL korporativnim bazama podataka.

Neka od tipičnih namjena za koje se koristi FileMaker možete potražiti na ovoj poveznici.
 

     

  Primera

Istaknuti proizvođač robotiziranih umnoživača CD/DVD/Blu-ray diskova, uključujući otisak etiketa na sami medij. U ponudi su uređaji s 1 do 15 mehanizama za snimanje, kapaciteta od 20 do 400 medija u jednom punjenju. Primera također proizvodi pisače naljepnica u boji, otisak u zlatotisku, te sustave za arhiviranje podataka na optičke medije, s primjenom u medicini i zaštiti podataka.

 

     

  LaCie

Renomirani svjetski proizvođač dodatne opreme za PC i Mac računala. LaCie se ističe nagrađivanim dizajnerskim stolnim i prijenosnim USB, Firewire i eSATA diskovima, mrežnim diskovima (NAS), diskovima velike pouzdanosti (RAID) do 12 Tera Byte-a, eSATA i Firewire karticama, USB stick-ovima, multimedijskim HDMI uređajima, profesionalnim LCD monitorima i kalibratorima.


 

     

  Sony Creative Software

Sony Creative Software je podružnica Sony Corporation of America, koja proizvodi nagrađivanu liniju profesionalnih softverskih proizvoda za montažu i obradu digitalnog videa i audio produkciju, te pripremu DVD-a i audio CD-a. Sound Forge, ACID i Vegas postali su definicija digitalne kreacije za mnoge kreativne profesionalce. Većina proizvoda nudi se i u amaterskoj inačici, s primjerenim mogućnostima i cijenom.
 
 

     

  ATTO
Od 1988 godine ATTO proizvodi vrhunska rješenje za sigurnu pohranu podataka i mrežne proizvode optimalizirana za brzi prijenos velike količine podataka. Tipični korisnici ATTO rješenja su video produkcijske kuće, CAD/CAD korisnici, data centri i i općenito serverska rješenje unutar velikih organizacija, ili kod manjih korisnika kojima treba izuzetno brzi protok i pohrana ogromnih količina podataka. Neki od proizvođača koji koriste ATTO tehnologiju uz svoje proizvode su IBM, Apple, AVID, EMC, Blackmagic, LaCie, itd.

     
Važne obavijesti
Kupite tri i više Adobe licenci te ostvarite pravo na PROMO cijenu Kupite tri i više licenci te ostvarite pravo na PROMO cijenu. Iskoristite priliku za značajnu uštedu i ostvarite pravo na ...
Novo u ponudi Findera. Kupovina na 24 rate.  Nudimo kupovinu na 24 rate za sve proizvode. Za detalje nas nazovite na telefon 01/2337 731 ili se javite na email ...
Quark softver u Finder ponudi Osnovana 1981. tvrtka Quark Software Inc. danas nudi platformu za automatizaciju sadržaja, od kreiranja i upravljanja do objave sadržaja u ...
Wacom predstavio Cintiq Pro 24 interaktivni monitor s olovkom Wacom je proširio Cintiq Pro paletu s novim visokokvalitetnim zaslonom stvorenim za vrhunske kreativne i dizajnerske aplikacije ...
Predstavljamo najveći Wacom u povijesti - Wacom Cintiq Pro 32 Wacom Cintiq Pro 32 nudi veliku površinu za crtanje te radnu površinu kojoj nema premca. Na njemu možete otvoriti sve palete, ...
Poklanjamo 8GB GRATIS u novom iMacu 27 Stigli su novi iMacovi s osjetno bolji perfomansama nego prethodnici iz 2017. godine. No količina RAM-a u njima je ostala ista, 8 GB ...
Novi CorelDRAW Graphics Suite 2018  S osvježenim izgledom, novim alatima i velikim nadogradnjama postojećih alata, CorelDRAW Graphics Suite 2018 diže dizajnersko ...
+385 1 2337 731 prodaja(at)finder.hr